Dimecres, a les 22.05

El millor restaurant en una cava al Penedès, a "Joc de cartes"

Dimecres 7 de desembre, a les 22.05, TV3 emetrà el vuitè capítol de la sisena temporada de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3 presentat per Marc Ribas i amb la col·laboració de Magnolia

Aquesta setmana, Marc Ribas se'n va al Penedès per trobar el millor restaurant en una cava. Quatre restauradors que treballen envoltats de vinyes i botes de vi competiran per defensar la seva proposta gastronòmica. 

La primera parada serà a Les Vinyes de Lilith, un restaurant amb la personalitat de la seva propietària, Marta Vallès, que volia un restaurant "gluten free" a la comarca. Seguiran la ruta fins a l'Artcava, on Èric Enguita ha portat la filosofia de l'"street food" a un entorn de vinyes. El tercer àpat serà a Can Marlès, des d'on el xef Sergi de Meià organitza esdeveniments gastronòmics posant en valor la cuina del territori i el producte km 0. I acabaran a La Barbequiú per descobrir l'aposta per la barbacoa que ha fet Toni de la Rosa, la 23a generació d'un celler històric. 

Qui convencerà més amb la seva proposta enoturística? Qui s'emportarà els 5.000 euros com a millor restaurant en una cava al Penedès? 

Anar al contingut