Dimecres, a les 22.05

El millor restaurant en un mercat de Barcelona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.05, TV3 emetrà el desè capítol de la cinquena temporada de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de Magnolia

En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas recorrerà els mercats de la ciutat de Barcelona per trobar el millor restaurant.

El primer mercat que visitarà és el de Santa Caterina, de la mà del restaurant La Torna, on Montse Rocamora porta la batuta amb molt de ritme. Després farà doble parada al Mercat del Ninot, un clàssic al cor de Barcelona, on gaudirà de l'ambient excepcional del restaurant Tierra, dirigit per un jove Guillem Mitats, i continuarà al De Cruz Morales, on Marta Morales elabora les millors carns directament de la seva carnisseria al plat. Aquest tour pels mercats de Barcelona s'acabarà al restaurant El Pocavergonyas, que es troba dins del Mercat de la Sagrada Família, i on podrà descobrir com el nom del negoci té molt a veure amb la personalitat del seu propietari, Frederic Ventura.

Quin oferirà la millor proposta gastronòmica en un ambient tan exigent? Es podrà veure tota la vida dels mercats de la ciutat en les cuines dels restauradors? Qui s'endurà el títol de millor restaurant de mercat de Barcelona?

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut