Dimecres, a les 22.35

El millor restaurant de l'altiplà de la Segarra, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà un altre capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana seran a la Segarra

"Joc de cartes" viatjarà fins a l'altiplà de la Segarra, terra de frontera, per trobar el millor restaurant de la comarca. Marc Ribas serà a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, dins l'altiplà de la Segarra, per visitar La Barbacana i conèixer Maria Casajoanes, propietària i cuinera del restaurant. Arribarà al Kokoro, on Cinta Benet, advocada de professió, demostra que és valenta i tira endavant el negoci. Passarà per la Braseria l'Alzina, el restaurant d'Anna Solé, que juntament amb la seva família lluiten cada dia per tirar-lo endavant. I acabarà al Nobadis, on Juanjo Ceresuela els obrirà les portes de casa seva, un negoci que va més enllà d'un restaurant.

El programa

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir-ne ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. El programa també buscarà quin dels 4 establiments participants en cada capítol és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l'aigua, que es convertirà en el guanyador del Segell Blau d'Agbar.

Amb aquesta tercera temporada, "Joc de cartes" haurà emès més de 60 programes, haurà visitat les 42 comarques catalanes i hi hauran participat més de 200 restaurants.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut