El millor restaurant de cuina marinera del Garraf, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, s'emetrà el vuitè capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, competeixen per ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 5.000 euros per invertir-los al seu local.

En aquest capítol, el programa es trasllada al Garraf per trobar el millor restaurant de cuina marinera de la comarca. Marc Ribas visitarà el xef videoblogger de La Zorra de Sitges, Pablo Albuerne. També tastarà els plats del Marc Fauste, de La Cúpula, un restaurant situat a la costa del Garraf que té unes vistes espectaculars. I per acabar, visitarà l'Àlex López, propietari d'El Groc, i Jonatan Díaz, del Ceferino, tots dos restaurants a Vilanova i la Geltrú.

"Fora de carta"

En el debat posterior, "Fora de carta", presentat per Carla Lladó, hi haurà els restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador acabi de veure i que hagi generat interrogants, a més de saber com van viure ells l'experiència.

Els periodistes Laura Fa i Santi Villas, la presentadora Daniela Blume i la restauradora Anna Sas, propietària del restaurant Les Voltes i una de les cuineres que van participar en el primer capítol de "Joc de cartes", dedicat a restaurants entre pedres històriques, seran els col·laboradors del programa de demà.

El debat estarà constantment viu a través de les xarxes socials, per introduir a la tertúlia tots els temes que hagin quedat pendents.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut