Dimecres, a les 22.45

El millor restaurant de cuina de mercat entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.45, s'emetrà un nou capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Ara s'hi afegeix un incentiu nou: la rivalitat no serà únicament entre restaurants, sinó també entre localitats: aquesta setmana, Palamós i Sant Feliu de Guíxols

Marc Ribas visitarà dos dels municipis més emblemàtics de la Costa Brava per trobar el restaurant amb la millor cuina de mercat. Un duel entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols que va molt més enllà dels fogons.

La primera visita serà a Sant Feliu, on descobrirà El Tinglado, un local que no deixarà indiferents els espectadors quan descobreixin que a l'interior s'hi amaga una locomotora de tren. Després anirà fins a Palamós, per fer parada al Maria de Cadaqués, que encara que el nom despisti, és una institució gastronòmica al municipi del Baix Empordà, amb quatre generacions al darrere. Seguint amb els restaurants palamosins, el tercer àpat es farà a La Salinera, un negoci amb vistes al mar, on la famosa gamba local és l'absoluta protagonista. I, finalment, tornarà a Sant Feliu de Guíxols per degustar la cuina de mercat d'Els Nois, un restaurant on la tradició és gairebé una religió per als seus responsables.

Qui serà el guanyador d'aquest derbi entre els dos municipis del Baix Empordà? S'erigirà com a vencedor Sant Feliu de Guíxols o Palamós?

A les 23.50, el millor restaurant de terra endins a l'Urgell

Després es reemetrà el programa en què Marc Ribas buscava el millor restaurant de terra endins a l'Urgell. El cuiner va esbrinar que l'Urgell és la porta de ponent, una terra plena d'història i amb una tradició culinària que és l'enveja de la resta del país.

La primera parada la va fer a Agramunt per descobrir l'Atípic, el restaurant d'Irina Penella. Tot seguit va anar fins a Maldà, on l'esperava Nadia Tolsà i el seu Bar Centro, bar, sala de concerts i galeria d'art. La parada següent, la va fer a Tàrrega, on el gastrobar l'Art Tapa 1224 li va obrir les portes juntament amb la seva propietària, Sònia Martínez. Finalment va acabar a Claravalls, al Bar Aleix, amb Palmira Calderó.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut