Dimecres, a les 22.45

El millor restaurant d'arròs de Catalunya i el País Valencià , a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.45, s'emetrà un nou capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana serà especial, perquè buscarà el millor restaurant d'arròs de Catalunya i el País Valencià, i ho farà acompanyat del presentador de "Cartes en joc"

Marc Ribas i Jordi Garrido visitaran dos municipis emblemàtics de Catalunya i el País Valencià per trobar el millor arròs. Cada presentador acompanyarà els seus restauradors als àpats mentre l'altre ho fa des de la cuina.

La primera visita serà a Sant Carles de la Ràpita on descobriran El Miami Can Pons, un restaurant amb una gran tradició familiar, on la seva prioritat és oferir un bon arròs en un ambient clàssic i a primera línia de mar. A continuació, aniran a Peníscola on visitaran el Pescador Ermitaño, un local ben curiós amb vistes al mar on descobriran  Alfred Barberà, tot un showman  als fogons defensant aferrissadament la qualitat del seu arròs. Seguint amb els restaurants peniscolans, el tercer àpat es farà al  Restaurant Caracol amb la seva propietària, María González, que ha aconseguit traslladar el seu caràcter als seus populars arrossos amb un producte de gran qualitat. I, finalment, tornaran a Sant Carles de la Ràpita per degustar l'arròs de Miguel Cazorla al Mara, un local senzill amb uns plats sorprenents.

Qui aconseguirà fer el millor arròs entre Catalunya i el País Valencià? Dos presentadors... un programa... i el millor arròs, en joc.

A les 23.50, el millor restaurant a mil metres d'alçada a la Vall d'Aran

Després es reemetrà el programa en què Marc Ribas buscava el millor restaurant a mil metres d'alçada a la Vall d'Aran. El cuiner Marc Ribas va visitar Marcos Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan; va conèixer l'exotisme d'Omaira Valiente, del BMAI; es va apropar a la costa de la mà d'Albert Jubany, de l'Eth Bistro i, finalment, es va contagiar amb la simpatia d'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Uns propietaris amb personalitat que van competir per ser el millor restaurant de la zona, i que van sorprendre amb molts moments amb les emocions a flor de pell.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut