"Joc de cartes estiu"
"Joc de cartes estiu"
DIMECRES, A LES 21.55

El millor restaurant amb piscina de l'entorn de Barcelona, a "Joc de cartes estiu"

Demà, a les 21.55, en la tercera entrega de "Joc de cartes estiu", Marc Ribas buscarà el millor restaurant amb piscina de l'entorn de Barcelona

Amb aquesta calor no hi ha millor pla que banyar-se a la piscina i, tot seguit, fer un bon àpat. A "Joc de cartes estiu" ho posaran fàcil; en Marc Ribas s'ha posat el banyador disposat a trobar el millor restaurant amb piscina de l'entorn de Barcelona.

El refrescant recorregut començarà al Port del Fòrum, on es farà parada al Go Beach Club, un espai capitanejat per Mercè Bosch i Verónica Ruiz, dues dones amb empenta que gestionen un complex d'oci de 4.500 metres quadrats on hi pot passar de tot. Continuarà amb una remullada al Key Montjuïc, un restaurant familiar i tradicional propietat de Rosa Teixidó i el seu fill, Oriol Iranzo, ubicat a les instal·lacions del Club Natació Montjuïc. La ruta s'acabarà a Castelldefels, al Distinto Restaurant, situat dins del Club de Tenis Andrés Gimeno, on els rebran el propietari del restaurant, Ramón Segura, i Oriol Moyes, coordinador esportiu. Una parella amb molt sentit de l'humor, i disposats a jugar i donar-ho tot.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut