Dimecres, a les 22.35

El millor restaurant amb encant al Pallars, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà un altre capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana seran al Pallars

Entre paratges únics i poc coneguts, Marc Ribas buscarà el millor restaurant amb encant del Pallars. Dues comarques, molts pobles i quilòmetres de camps i muntanya on el producte de la zona agafarà molt de protagonisme.

Marc Ribas viatjarà al llarg del Jussà i del Sobirà per visitar Lo Quiosc, un restaurant de vistes impressionants on trobarà en Ramon Mitjana, un metge de família amant de la restauració. També arribarà a l'Era del Marxant, on Dolors Perucho demostrarà que a la cuina mana ella. Passarà per La Cuineta, el restaurant que Montse Blesa ha pujat amb molt d'esforç, i acabarà a Casa Regina, on Xavier Astacio el sorprendrà amb el seu sentit de l'humor i la seva mà per servir a taula.

El programa

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. El programa també buscarà quin dels 4 establiments participants en cada capítol és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l'aigua, que es convertirà en el guanyador del Segell Blau d'Agbar.

Amb aquesta tercera temporada, "Joc de cartes" haurà emès més de 60 programes, haurà visitat les 42 comarques catalanes i hi hauran participat més de 200 restaurants.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut