Gemma Mengual, amb Xantal Llavina, durant l'últim capítol de la quarta temporada del "Som Revolució"
DIMARTS, A LES 23.00

El milionari mercat de terrenys al Metavers, al "Som revolució"

Demà dimarts, 30 d'agost, a les 23.00, TV3 estrenarà el cinquè i últim capítol de la quarta temporada de "Som revolució", amb Xantal Llavina. Com evolucionarà el talent i l'economia en els pròxims anys? Quins sectors seran els capdavanters? El programa respondrà aquestes preguntes en un capítol en què sobretot destaca l'actiu més important que hi ha actualment a Catalunya: el talent.

El talent és el punt de partida i el millor capital per assolir qualsevol objectiu. Xantal Llavina, al "Som revolució" de demà, fa un ampli recorregut per demostrar que a Catalunya hi ha talent en molts àmbits.

La primera convidada a l'últim "Som revolució" de la temporada és l'exnedadora Gemma Mengual, que conversa amb Xantal Llavina sobre què és ser emprenedor i per què són importants la constància i l'esforç a l'hora d'encarar qualsevol projecte professional. La Xantal també parla amb un dels grans empresaris actuals, José Elías, que controla unes 175 empreses i dirigeix un equip de més de 17.000 treballadors. Elías dona a conèixer la fórmula que l'ha dut tan amunt després de començar de zero i que l'ha convertit en un referent empresarial.

El programa també analitza el que serà una de les grans revolucions del futur: el metavers. El creador del Catvers, Quirze Salomó, explica què és i les potencialitats d'aquest món virtual, que obrirà un món encara desconegut i ple d'oportunitats. Com a exemple de projecte emprenedor sustentat en la tecnologia i que també té elements d'economia social, la Xantal descobreix una empresa que fabrica drons aquàtics que ajuden a la neteja de les aigües dels ports.

La cuinera Ada Parellada parla dels nous models de negoci que han de sorgir en els pròxims anys i, també, l'exgovernador del Banc d'Espanya Miguel Ángel Fernández Ordóñez i l'emprenedor Àlex Saiz comenten el paper que tindrà en un futur l'euro digital i la revolució que això significarà en el sistema bancari.

Després de descobrir què és el Supercomputing Center de Barcelona, una de les infraestructures tecnològiques més innovadores que té actualment la ciutat, el programa acaba amb la visita de la Xantal a la seu de l'empresa Avinent, a Santpedor. Aquesta empresa és un exemple de com la unió de la tecnologia i el talent ofereixen resultats excel·lents.

El capítol també compta amb els testimonis del conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró; el cofundador de Nuclio Ernest Sánchez; la secretària d'Afers Econòmics i Fons Europeus de la Generalitat, Matilde Villarroya; l'empresària Mar Alarcón; el periodista Jordi Sellas i el catedràtic d'economia Santiago Niño-Becerra. #SomTalent 

La quarta temporada

"Som revolució", en la nova temporada, mostra les cinc grans revolucions digitals que hi ha: la revolució sostenible i de canvi climàtic; la de connectivitat, hologrames i espai; la de talent digital i metavers; la d'educació digital, i la de recerca, amb els millors investigadors del país. Llavina visita 32 localitzacions catalanes diferents i compta amb la participació de 25 testimonis i experts de primer nivell que valoren les innovacions del futur a Catalunya. 

El programa, produït per TV3 i El Terrat, està dirigit per l'expert en documentals David Fernández de Castro. La periodista TIC Xantal Llavina, que ja fa sis temporades que realitza el "Revolució 4.0" a Catalunya Ràdio, n'exerceix de subdirectora i presentadora. La segona veu del programa és del també periodista de Catalunya Ràdio Quim Morales

La quarta temporada de "Som revolució" té el suport del Departament d'Educació, Eurecat, el Departament d'Acció Climàtica, l'Agència de Residus de Catalunya, el Departament de Polítiques Digitals, Monei, el Departament de Recerca i Universitats, el Departament d'Economia i Nuclio.  

 

tv3.cat/revolucio
catradio.cat/revolucio

#RevolucióTV3
#SomTalent

facebook/revolucio4
twitter/revolucio4
instagram/revolucio4

Anar al contingut