El Mic juga a fer cagar el tió picant un tub de cartró.
El Mic juga a fer cagar el tió picant un tub de cartró.
Aquest desembre

El Mic proposa als súpers enviar un vídeo cantant i picant amb la cançó del tió

Amb l'arribada del desembre, comencen les propostes de Nadal del Mic i els seus amics al canal Super3. A partir d'avui, el programa "MIC" proposa als nens i nenes gravar un vídeo picant i cantant la seva cançó per fer cagar el tió.

S'acosten les festes de Nadal i el Mic fa arribar una proposta als més petits del Super3. A partir d'avui, els nens i nenes poden fer un vídeo cantant i picant amb la cançó del tió que canten a casa seva. Els que hi vulguin participar han de gravar un vídeo en format horitzontal, que no duri més d'un minut, i enviar-lo al Mic a través de l'enllaç super3/mic.

Amb aquesta iniciativa, el programa "MIC" vol recollir vídeos amb les diferents versions d'aquesta cançó tradicional que els nens i nenes canten per fer cagar el tió. Com que encara no és l'hora de treure els tions, caldrà que piquin a terra, sobre una pedra, un coixí o qualsevol lloc mentre canten la cançó. El Mic, per exemple, juga a fer cagar el tió picant un tub de cartró. Entre els vídeos rebuts, es farà una selecció d'imatges que es podran veure aquestes festes a la televisió i a les plataformes digitals del Super3.

Tronca, tió, soca, tronc de Nadal... a cada zona té un nom diferent i se li canten cançons diverses. El programa "MIC" vol mostrar els més petits cantant la seva cançó i picant on vulguin. S'acosta el tió! Cantem la cançó!

 

super3.cat/mic

youtube.com/super3

Anar al contingut