El "Més 324" se suma al Dia Universal de la Infància

Demà, dijous 21 de novembre, a partir de les 22.00, el "Més 324", dirigit i presentat per Xavier Graset, entrevista Quima Oliver, coordinadora d'Unicef Comitè Catalunya, per commemorar el Dia Universal de la Infància i explicar la situació dels infants al món.

El "Més 324", el programa d'anàlisi de l'actualitat, dirigit i presentat per Xavier Graset, entrevista Quima Oliver, coordinadora d'Unicef Comitè Catalunya, per commemorar el Dia Universal de la Infància.

Quima Oliver és periodista, docent universitària, investigadora, dissenyadora i gestora de projectes de sensibilització. Fa 5 anys que és coordinadora d'Unicef Comitè Catalunya, però des del 2004 que s'ha especialitat en els drets dels infants. Entre els seus projectes hi destaca "Una escola amb drets", la investigació sobre la inclusió de la Convenció sobre els Drets de l'Infant a la vida escolar. També ha creat un curs online de formació en drets d'infància i la seva didàctica per a professorat; ha definit estratègies per a l'educació en drets de la infància; ha creat recursos per a la sensibilització social, i en especial per a famílies, sobre els drets de la infància, i ha impulsat el programa educatiu "Enreda't" adreçat a centres educatius de Catalunya, entre molts altres projectes. L'entrevista es podrà tornar a veure a partir de les 00.20 per TV3.

El programa "Més 324" té com a objectiu confrontar idees i punts de vista sobre l'actualitat de Catalunya i el món, amb una presència destacada de temes culturals. Durant el programa, Xavier Graset compta amb l'ajut dels millors especialistes i els protagonistes del dia.

L'entrevista que es farà demà forma part de la programació especial, a partir de demà –i durant una setmana–, que TV3 i Catalunya Ràdio dedicaran als drets dels infants, coincidint amb el 30è aniversari de l'aprovació de la Convenció sobre els Drets de l'Infant. Tots els programes es faran amb la col·laboració d'Unicef Comitè Catalunya.

El "Més 324" s'emet de dilluns a divendres, de les 22.00 a les 23.30, al canal 3/24.

tv3.cat/mes324

Anar al contingut