Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Demà dimecres, a partir de les 8.00

"El matins" entrevista Shlomo Ben-Ami, exministre d'Exteriors israelià i exambaixador d'Israel a Espanya

Demà dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Shlomo Ben-Ami, exministre d'Exteriors israelià i exambaixador d'Israel a Espanya.

La tertúlia estarà formada per Antonio Baños, Jordi Mercader, Gemma Ubasart i Jordi Barbeta, pendents de les novetats que hi hagi al ple del Parlament i al Congrés.

Des de Londres, el corresponsal de TV3 Sergi Mulero explicarà els canvis en els avisos sobre al·lergògens que volen fer a la Gran Bretanya arran de la mort de dues noies.

També s'entrevistarà el director general d'Educació Secundària perquè expliqui la incorporació del xinès i l'àrab com a llengües optatives als instituts i es debatrà la proposta de llei de l'eutanàsia, que dijous pot començar a tramitar-se al Congrés, amb dos afectats, un que hi està a favor i un en contra.

A més, s'analitzarà la venda d'armes d'Espanya i altres països a l'Aràbia Saudita, amb el director de l'organització FundiPau i un periodista expert en la dinastia que governa el país.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut