"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet aquest divendres, en directe, des d'Olesa de Bonesvalls

Manel Fuentes i el seu equip faran el programa des de la casa rural Can Parellada, per parlar sobre el turisme rural

L'equip del programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes al capdavant, es desplaçarà aquest divendres, 25 de setembre, fins a Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès) per fer-hi el programa en directe i comprovar en primera persona quina és la situació actual del turisme rural a Catalunya, una pràctica que s'ha estès considerablement els últims anys.
L'emissió del programa es farà des de la casa rural Can Parellada, en una emissió especial en directe i de cara al públic. Al llarg del programa, la unitat mòbil sortirà per descobrir la ruta del vi i el cava d'alguns dels pobles més característics de l'Alt Penedès.
L'habitual tertúlia del programa tindrà la participació del professor de literatura medieval de la UB Anton Maria Espadaler i els periodistes Milagros Pérez Oliva i Toni Cruanyes.
Francesc Mauri, Gemma Ruiz i Bruno Sokolowicz seran a Can Parellada per atendre les consultes dels oients a la secció Temps a la carta i parlar de cultura a l'espai El xat del cap de setmana, respectivament.
El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, s'emet de dilluns a divendres, de les 6 del matí a les 12 del migdia.

Anar al contingut