Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DILLUNS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" segueix l'inici del judici a la direcció dels Mossos a l'Audiència Nacional

Dilluns, 20 de gener, a partir de les 8.15, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, analitzarà amb Àlex Gorina les pel·lícules guanyadores de la dotzena edició dels Premis Gaudí 2020, que lliura l'Acadèmia del Cinema Català diumenge.

 

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb Simona Levi, activista i membre d'Xnet; Jordi Cañas, eurodiputat; Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG.

 

Comença el judici a la direcció dels Mossos a l'Audiència Nacional

A partir de les 10.00, seguiment de l'inici del judici a la direcció dels Mossos a l'Audiència Nacional, amb Domènec Subirà i Roser Perera, des de Madrid, i l'anàlisi de José Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem.

 

La tertúlia esportiva

A les 10.35, la tertúlia esportiva, amb Ricard Torquemada, director de "La TdT" de Catalunya Ràdio; Ramon Besa, redactor en cap d'El País; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, i Carme Lluveras, "coach" de bàsquet.

A les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà.

A les 11.45, "Pregunta'm el que vulguis", amb Andrea Caba, estudiant de quart de Comunicació i Indústries Culturals a la UB, que entrevistarà Jordi Vila, enginyer de telecomunicacions a la NASA. 

 

L'actriu Laura Pau, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee tindrà de convidats l'actriu Laura Pau, una de les protagonistes de l'obra "Reservoir cats", en cartell a l'Aquitània Teatre de Barcelona des del 16 de gener al 16 de febrer, i l'oient Jordi Pi.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut