Dilluns al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" recorda els atemptats del 17-A i entrevista Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat

Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" dedicarà el tema del dia a recordar els atemptats del 17 d'agost del 2017 i analitzarà la convivència social a Catalunya amb diversos experts. El programa també entrevistarà Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat.

A les 7.50, a les "Les veus de la crisi", conversa amb Joan Estévez, pastor d'alta muntanya, que explicarà com està vivint aquest estiu atípic.

A les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu del músic Ferran Palau.

A partir de les 8.15, el programa dedicarà el tema del dia a recordar els atemptats del 17-A, tres anys després, i analitzarà com és la convivència social a Catalunya amb diversos experts: Jofre Montoto, analista de seguretat expert en jihadisme; Robert Manrique, assessor de la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats de Terrorisme (UAVAT); Anna Teixidor, periodista de TV3 experta en jihadisme i autora del llibre "Els silencis del 17-A", i Jaume Alonso Cuevillas, advocat de Javier Martínez, pare d'una de les víctimes de l'atemptat.

A les 9.00, Albert Segura entrevistarà Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat.

Cap a les 9.35, espai per a la tertúlia amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Lara Malvesí, periodista i excorresponsal a Brussel·les i els EUA; Marina F. Torné, periodista, i Luca Gervasoni, director de Novact i president de Lafede. Durant la tertúlia, el programa connectarà amb la unitat mòbil a Ripoll per entrevistar Jordi Munell, alcalde de Ripoll, i Elisabeth Ortega, directora del Consorci de Benestar Social del Ripollès, per copsar quines ferides continuen obertes i quines s'estan cicatritzant tres anys després del 17-A. També se seguirà l'acte d'homenatge a les víctimes que es farà a la Rambla a partir de les deu i s'entrevistarà Wafa Marsi, exmediadora social de Ripoll.

A les 10.30, entrevista sanitària a Salvador Macip, genetista, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut a la UOC, per valorar l'última hora sanitària després del cap de setmana.

A la secció "Presents", a les 10.45, Carola Solé continua recordant les víctimes de la pandèmia, aquest dilluns coneixerem el cas de Rossel Addatu i els kabayan. Tot seguit, a les 11.10, a "Un estiu de merda", Abraham Orriols descobrirà el pitjor estiu de la vida de Jair Domínguez, guionista i humorista. I a les 11.45, entrevista i actuació musical amb la compositora Meritxell Neddermann.

"El matí de Catalunya Ràdio", que aquest estiu dirigeix i presenta Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut