"El matí de Catalunya Ràdio", Premi ARC al millor programa amb continguts musicals

La directora i presentadora del programa, Mònica Terribas, va recollir el premi, acompanyada d'una part de l'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio", durant la gala dels Premis ARC. L'entrega de guardons de la indústria musical en directe es va celebrar dimarts al vespre al Mercat de les Flors de Barcelona.

Amb aquest premi al millor mitjà de comunicació o programa amb continguts musicals, l'Associació Professional de Representants, Promotors, i Mànagers de Catalunya reconeix la contribució d'"El matí de Catalunya Ràdio" com a altaveu musical.

Els Premis ARC, guardons de referència per a la música en directe i l'espectacle a Catalunya, tenen l'objectiu de reconèixer els grups de música, les seves gires i les programacions musicals que s'han dut a terme al llarg de l'any.

L'emissora musical iCat i el canal cultural 33 van emetre el lliurament dels premis des del Mercat de les Flors. L'acte, conduït per Quim Masferrer, va comptar amb actuacions com la de Maria Arnal i Marcel Bagés, La Pegatina, Els Amics de les Arts, La Iaia i Quico Pi de la Serra.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut