Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" posa el focus en l'evolució del "Barçagate"

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" posa el focus en el "Barçagate" per seguir-ne l'evolució, amb experts en les finances del club.

A les 07.40, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la  pandèmia amb Robert Güerri, especialista en malalties infeccioses i coordinador d'hospitalització de Covid-19 a l'Hospital del Mar.

A les 08.45, connexió amb Ramon Besa, cap d'Esports d"El País" i a les 09.00, entrevista telefònica a Adrià Soldevila, periodista i autor del llibre" El partit més llarg".

A les 09.15, "Taula d'anàlisi", amb Sara Gonzàlez, periodista de política del Nació Digital; Francesc Canosa, periodista i director de La Mira; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Gerard Guiu, periodista i advocat.

A les 10.30, "Les històries del Quico Sallés", periodista al diari El Món, que parlarà del bany de Manuel Fraga a Palomares, fa 55 anys, i mines d'urani amagades a Catalunya.

A les 10.40, "Informe econòmic" amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Columbia de Nova York. A més, la detenció de Josep Maria Bartomeu, un any de pandèmia i el passaport Covid.

A les 11.07, "Hola segle XXI", amb Genís Roca, empresari, especialista en processos de transformació de models de negoci i cultura digital. L'espai inclou una entrevista a Josep Maria Martorell, director executiu del Barcelona Supercomputing Center.

A les 11.35, "No eren bruixes, eren dones", número especial de la revista "Sàpiens" dedicat a milers de persones que van ser condemnades per bruixeria. Un homenatge per dignificar aquestes dones i la seva memòria. Amb Clàudia Pujol, directora de la revista "Sàpiens"; Agustí Alcoberro, vicerector i professor d'Història a la UB, i exdirector del Museu d'Història de Catalunya, i Pau Castell, historiador especialitzat en la caça de bruixes.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran les actrius de "Com si fos ahir" Olalla Moreno i Núria Gago.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut