Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" posa el focus en la violència contra les dones

Aquest dimecres, 25 de novembre, "El matí de Catalunya Ràdio" dedicarà un especial al Dia internacional per l'eliminació de la violència envers les dones amb testimonis que expliquen tot el que ha de patir una víctima fins que l'agressor és condemnat. I també, entrevista amb l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre

A les 07.40, "Veus de la Covid" on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

A les 08.45, "Taula d'anàlisi" amb Sergi Sol, periodista i escriptor; Laura Aznar, periodista a Crític; Carles Fernández, periodista, i Laura Fábregas, periodista d'El Español.

A les 09.00, entrevista a Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid i exlíder del PP madrileny. La preocupa la divisió de la dreta espanyola? I què pensa del flirteig de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias amb ERC i Bildu?

A les 10.06, continua la "Taula d'anàlisi".

A les 10.20, especial amb motiu del Dia internacional contra la violència de gènere. Les últimes dades del Ministeri diuen que a Catalunya, durant el 2019, es van cometre dues agressions sexuals cada tres dies. Però sabem per tot el que passen les víctimes? Un reportatge on tenen veu psiquiatres, policies i jutges intenta esbrinar-ho. I amb el testimoni d'expertes: Carla Vall, advocada penalista, especialitzada en violències masclistes i en processos de reparació, i Alba Alfageme, psicòloga especialitzada en victimologia de violències masclistes.

A les 11.07, "Dives", una combinació galàctica que fa entrar en un món molt especial i original, amb Jaume Sisa, Marina Rossell i Pau Riba. L'espai inclou una entrevista a Quico Pi de la Serra, músic que presenta el 24è disc de la seva carrera discografia "Cançons de combat".

A les 11.35, "Televisió", un repàs de tota l'actualitat televisiva amb Santi Villas, Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà els guies turístics Quim Pla i Dani López, que han creat un joc de taula.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut