Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" posa el focus en els indults, amb la delegada del govern a Madrid, Ester Capella, i l'expresident de la Generalitat José Montilla

Aquest dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà la nova delegada del govern a Madrid, Ester Capella, i parlarà amb l'expresident de la Generalitat José Montilla, per analitzar la situació que envolta el compte enrere per als indults als presos independentistes

El programa d'aquest dilluns se centrarà en el compte enrere pels indults, que està tensant la situació política, amb una entrevista a les 08.50 a Ester Capella, delegada del govern a Madrid. I a les 09.20 començarà la "Taula d'anàlisi", amb Jordi Barbeta, periodista; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Núria Cadenes, escriptora; Iva Anguera, periodista d'El Independiente, i Sergi Sol, periodista. 

A les 09.30, Rosel entrevistarà José Montilla, 128è president de la Generalitat durant un mandat en què el Tribunal Constitucional va retallar l'Estatut. I a les 10.06 continuarà la "Taula d'anàlisi".   

Pel que fa a "Les històries del Quico Sallés", periodista al diari El Món, arribaran a les 10.45 i seran una reflexió sobre la concentració de Madrid de diumenge, contra els indults. A les 11.06, la secció "Ho deixo tot", amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca, que planteja: "deixem de representar-nos a tots". 

L'espai "Ciència", amb Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut, estarà dedicat a la interdependència entre espècies amb Maria Ptqk, comissària de l'exposició "Ciència fricció. Vida entre espècies companyes". 

Per acabar, Laura Rosel, a les 11.45, entrevistarà el cantant Kiko Veneno, que publica el seu últim disc, "Hambre", el pròxim 21 de juny. 

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran Gemma Polo i Anna Sarda, membres del grup Roba Estesa.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut