Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" parlarà del Gran Recapte d'Aliments des del Palau Robert de Barcelona

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà des del Pati dels Carruatges del Palau Robert per parlar de la 12a edició del Gran Recapte d'Aliments. Laura Rosel entrevistarà també Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, presidenta de la Diputació de Barcelona i presidenta del PSC

A les 07.40, "Veus de la Covid", on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Joan Caylà, epidemiòleg que va ser durant 23 anys cap del servei d'epidemiologia de l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

A les 08.45, Rosel entrevistará a Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, presidenta de la Diputació de Barcelona i presidenta del PSC, i li preguntarà pels pressupostos de la Diputació, els possibles pactes postelectorals i la situació dels presos independentistes, entre altres qüestions.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi" amb Ferran Casas, subdirector del Nació Digital; Albert Ortas, director d'Intermedia; Laura Aznar, periodista a Crític, i Toni Bolaño, periodista.

A les 10.06, comença la connexió en directe des del Pati dels Carruatges del Palau Robert per parlar de la 12a edició del Gran Recapte d'Aliments. Laura Rosel parlarà amb Queco Novell, periodista, actor i humorista, des d'una de les exposicions del Palau Robert, "Feminista havies de ser", comissariada per Natza Farré i que es pot veure fins al 8 de desembre.

A les 10.20, entrevista a Lluís Fatjó-Vilas, director del Banc dels Aliments de Barcelona. I a les 10.30, testimonis de famílies en situació de vulnerabilitat. A les 10.50 connexió amb Queco Novell, periodista, actor i humorista, des d'una altra de les exposicions del Palau Robert, "Aixafem el feixisme", que es pot veure fins al 5 d'abril.

A les 11.07, "Cinema" amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual", a Catalunya Ràdio, amb qui repassem la cartellera cinematogràfica. L'espai inclou una entrevista a l'actor Sergi López, que presta la seva veu a la pel·lícula d'animació "Josep", un homenatge a la figura del dibuixant i exiliat republicà Josep Bartolí. S'estrena avui als cinemes, després d'un recorregut exitós per diversos festivals internacionals.

A les 11.27, "Deixa que soni", amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta"; Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs", i Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa".

A les 11.50, "Entre tots, en fem un", per acabar la setmana entre companys: Roger Escapa, Jordi Costa, Juliana Canet, Elisenda Carod i Òscar Fernández.

I a les 12.05, "L'apocalipsi,", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà la cantant i músic Gemma Humet, que acaba de publicar el disc "Màtria", i l'oient del programa Maurici Cot, que té una pastisseria especialitzada en productes sense gluten.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut