Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" parlarà del barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs

Dimarts, 24 de setembre, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, visitrà el barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs i tractarà el tema del pagament amb reconeixement facial.

A les 9.05, tertúlia amb Pepa Martínez, directora de LaFede.cat; Arturo Puente, periodista de El Diario.es; Tomàs Alcoverro, corresponsal a l'Orient Mitjà de La Vanguardia que, coincidint amb el fet que Beirut és la ciutat convidada de les Festes de la Mercè, acaba de publicar el llibre "Un barceloní a Beirut"; Jordi Borràs, fotoperiodista, i Alejandro Tercero, sotsdirector de "Crónica Global"

A les 10.00, la secció "En primera persona del plural", parlarà de La Mina. Monste Barcon es desplaçarà amb una Unitat Mòbil al Casal Cívic de la Mina on parlarà amb famílies gitanes i paies. A l'estudi faran una taula rodona amb Josep Maria Monferrer, antic professor i veí de La Mina; Martín Arcos, president de Ràdio La Mina i Paco Vargas, integrador social i promotor escolar

A les 11.05 el pagament amb reconeixement facial a la secció "Amb xarxa o sense" amb Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarés.

A les 11.40, "L'hora zeta" amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

#DinsTeu

Anar al contingut