Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" parlarà de les negociacions per formar govern amb el secretari general de JuntsxCat, Jordi Sànchez

Aquest dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, analitzarà les negociacions per formar govern amb Jordi Sànchez, secretari general de JuntsxCat. També entrevistarà el comissari Joan Carles Molinero per fer balanç del desconfinament

A les 08.45, "Taula d'anàlisi", amb Jordi Barbeta, periodista; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Iva Anguera, periodista d'El Independiente, i Núria Cadenes, periodista i escriptora.
A les 09.15, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.
A les 09.45, entrevista telefònica a Joan Carles Molinero, comissari portaveu dels Mossos d'Esquadra, per fer balanç del desconfinamet.
A les 10.06, entrevista a Jordi Sànchez, secretari general de Junts per Cat. Condemnat a nou anys de presó acusat de sedició pel referèndum de l'1 d'octubre i la manifestació del 20 de setembre davant de la seu d'Economia, el 2017. Laura Rosel parlarà amb ell de les negociacions per formar govern.
A les 10.45, "Les històries del Quico Sallés", periodista al diari El Món. Parlarà de la unitat de delictes d'odi dels Mossos, i de les primeres manifestacions de policies.
A les 11.06, "Ho deixo tot", espai en què "deixem de menjar porqueria", amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca.
A les 11.17, "Tertúlia esportiva", amb Lluís Canut, periodista esportiu; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Rafa Cabeleira, periodista gallec del diari El País, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran l'escriptor Sebastià Portell i la creadora d'una web de mems sobre literatura catalana, Sara Serrano.

 "El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut