Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" interpel·la Josep Ramoneda i Marina Subirats per saber com ens pot ajudar la filosofia en temps de pandèmia

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" es pregunta quines respostes ens pot donar la filosofia davant d'aquesta incertesa en què estem instal·lats. I ho farà amb Marina Subirats i Josep Ramoneda

A les 07.40, "Les veus de la Covid", en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC.

A les 08.45, "Taula", amb filòsofs que reflexionen sobre l'etapa tan dura que estem vivint. Són: Josep Ramoneda, filòsof i periodista, i Marina Subirats, catedràtica emèrita del Dept. De Sociologia de la UAB i llicenciada en Filosofia.

A les 09.20, "Taula d'anàlisi", amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Odei Etxearte, periodista de Vilaweb; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Gerard Guiu, periodista i advocat.

A les 10.40, "Mediatrèmol", els canvis en la comunicació i com ens afecten, amb Àlex Gutiérrez, periodista.

A les 11.07, connexió amb Judith Pastor, que es desplaça a la pastisseria Santa Creu de Viladecans, premiada com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya.

A les 11.15, "Se suposa", els Borbons sota la mirada d'Albert Pla, músic

A les 11.30, "Història", amb Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens. Avui parlem d'Edward Jenner, l'inventor de la primera vacuna. Va ser contra la verola a finals del segle XVIII.

A les 11.45, "Les històries de Quico Sallés", periodista al diari El Món. Avui parlem dels seguiments policials.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Chaliee Pee, que convidaran Guillem Roma, cantautor que acaba de presentar una nova cançó, "No fer tant", del seu pròxim disc, i Marta Roma, que és música i toca amb el seu germà.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut