Laura Rosel
Laura Rosel
Dilluns

"El matí de Catalunya Ràdio" indaga en els nous models de vida arran de la pandèmia

Dilluns, 28 de setembre, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, indagarà en els nous models de vida sorgits pel canvi d'hàbits arran de la pandèmia

A les 7.40, a "Les veus de la Covid", el programa analitzarà l'evolució de la pandèmia amb Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona.

A partir de les 8.45, serà el moment del consultori: tothom qui tingui dubtes sobre la Covid i com cal actuar a les escoles podrà resoldre'ls amb Josep González Cambray, director general de Centres Públics del Departament d'Educació i Marc Ramentol, secretari general del Departament de Salut.

Tot seguit, a les 9.15, serà l'hora de la tertúlia, amb Eva Pomares, periodista; Sílvia Barroso, directora d'El Món; Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global; Dani Basteiro, director d'Infolibre, i Gemma Liñán, periodista d'El Nacional.

A les 10.07, continuarà la tertúlia i, a les 10.30, s'inicia la tertúlia esportiva amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Lluís Canut, periodista esportiu, i Ricard Torquemada, director de la "TDT" de Catalunya Ràdio.

Després, a les 11.07, esbrinarem com la situació de la crisi sanitària desencadenada pel coronavirus, tres mesos de confinament en pisos petits de ciutat, -a més del teletreball- ha portat moltes persones a replantejar-se el seu model de vida i buscar l'entorn natural i la tranquil·litat dels pobles. En parlem amb Daniel Olivera, alcalde de Lles, Jordi Cases, alcalde de Castellfollit de Riubregós, Ester Val i Jèssica Rivera, que arran de la Covid van marxar a viure a Olèrdola, i Albert Barrabés que s'ha traslladat a viure a Tuixent.

A les 11.34, "Ho deixo tot", amb Dolors Boatella. Les reflexions d'una dona que va canviar d'estil de vida.

 "El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut