"El matí de Catalunya Ràdio" guanya el Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació

L'espai 'La ruta del salmó', que s'emet dins "El matí de Catalunya Ràdio", ha estat guardonat pels dotzens premis Civisme als mitjans de comunicació, en la modalitat de producció radiofònica.

El premi l’ha lliurat aquest migdia el conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, en un acte al Palau de la Generalitat.
‘La ruta del salmó’ s’emet els dimarts, a dos quarts d’onze del matí, dins “El matí de Catalunya Ràdio”. Es tracta d’un reportatge de deu minuts de durada ralitzat per Víctor Correal i Adrià Cuatrecases. Éstà dedicat a un sol protagonista i té com a objectiu recollir els testimonis de persones amb grans històries per explicar i vivències tant peculiars com particulars.
Els premis Civisme estan convocats per la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat. La seva finalitat és promoure el civisme en diferents modalitats i premiar accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat diverses, que tractin els valors cívics o que ens proposin reflexions i actuacions.
Anar al contingut