Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" farà un programa especial per Sant Jordi des de la Casa Seat de Barcelona

Aquest divendres, "El matí de Catalunya Ràdio" farà un programa especial per Sant Jordi des de la Casa Seat de Barcelona, de les 07.30 a les 12.00

A les 07.40, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Enric Álvarez Lacalle, biofísic del Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC.

A partir de les 8.00 i durant tot el programa es faran connexions en directe arreu del territori per saber com es viu aquest dia de Sant Jordi.

A les 08.15, entrevista a la consellera de Cultura, Maria Àngels Ponsa
 
De 09.00 a 10.00, taula amb els escriptors Vicenç Villatoro, autor de "La casa dels avis"; Marta Orriols, autora de "Dolça introducció al caos"; Desirée de Fez; Miqui Otero, autor de "Simón", i Jordi Amat, autor d'"El fill del xofer. Els fils secrets del poder: ascens i caiguda d'Alfons Quintà".

A les 09.40, taula amb els editors Maria Bohigas, editora de Club Editor; Glòria Gasch, directora editorial de Columna Edicions, i Joan Carles Girbés, director editorial d'Ara Llibres. 

A les 10.15, hi haurà una altra taula amb els exconsellers de Cultura Laura Borràs, Maria Àngela Vilallonga, Santi Vila i Joan Manuel Tresserras

A les 10.40,  connexió amb Marta Vives des de la llibreria Finestres, nou espai inaugurat el 15 d'abril. I, amb Marina Rossell, entrevistarà Irene Vallejo des de la llibreria Documenta.

Després, hi ha prevista l'actuació de Rigoberta Bandini

A partir de les 11.00, hi haurà la col·laboradora del programa experta en llibres Anna Guitart, i també Miqui Puig, que entrevistarà Kiko Amat; Queco Novell, que parlarà amb Eduardo Mendoza, i Carme Lluveras, que mantindrà una conversa amb Xavi Bosch

També, hi haurà una intervenció de Carles Aledo, director d'iCat, per explicar la celebració dels 15 anys de l'emissora. I, per acabar, l'actuació de les Balkan Paradise Orchestra.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran els humoristes Miguel Noguera i Xavier Daura.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

#ImpulsemCultura

Anar al contingut