Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" farà un especial des de Sitges per l'exposició de La Cubana sobre la seva trajectòria

Aquest dijous, "El matí de Catalunya Ràdio", farà una edició especial des de Sitges amb motiu de la inauguració de l'exposició dedicada al grup teatral La Cubana que es titula "40+1 anys: un viatge des del no-res fins al 2021"

El programa d'aquest dijous començarà amb un especial des de Sitges, a partir de les 7.00, per visitar l'exposició de La Cubana: "40+1 anys: un viatge des del no-res fins al 2021", que fa un repàs de la trajectòria d'aquest grup teatral.

A continuació, a les 09.00, "Tertúlia", amb Jordi Milán, fundador de la companyia La Cubana; Jose Corbacho, actor; Anna Barrachina, actriu, i Cati Solivellas, actriu i actual delegada de Cultura del govern mallorquí.  

La realitzadora del programa, Laura Rosel, farà una ruta, a les 10.06, amb Jordi Milán per l'exposició amb diverses persones representatives de la història de la companyia: Joan Alonso i Cristina López, caracterització i vestuari; Josep Castells, escenògraf; Joan Vives, músic, i Raúl Pascuali, grafisme. I serà a les 10.40, quan Rosel  entrevistarà Les Teresines, és a dir, Mont Plans, Mercè Comes i Sílvia Aleacar.  

A les 11.07, "Cinema" amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio. Parlarà dels projectes al cinema de La Cubana. També hi haurà una entrevista telefònica a l'actriu Mònica Randall per la reposició als cinemes de la pel·lícula "L'escopeta nacional," amb motiu del centenari de Luis García Berlanga

L'espai de "Televisió", a les 11.35, se centrarà en les sèries de televisió i La Cubana amb Santi Villas, periodista; Tono Hernàndez, director de programes a Veranda TV, i Rebeca Rodríguez, periodista.  

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, també s'aproparà a Sitges, amb les actrius de La Cubana Mònica Pérez i Meritxell Huertas.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut