Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" farà un debat amb especialistes en epidemiologia per saber en quin punt de la pandèmia ens troben

Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" farà una taula de debat amb especialistes i investigadors epidemiològics sobre el moment actual de la pandèmia i les seves possibles derivades

A les 07.40, "Les veus de la Covid", en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Manel Cervantes, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Parc Tauli.

A les 08.45, "Taula" sobre l'estat de la pandèmia amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona; Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron; Daniel Prieto-Alhambra, professor de Farmacoepidemiologia de la Universitat d'Oxford, i Daniel López Codina, investigador del grup de recerca BIOCOMSC i professor de la UPC.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi", amb Magda Gregori, redactora en cap de la Mira que presenta el llibre "Salut! La vida amb elles"; Andreu Barnils, periodista del diari VilaWeb; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Gemma Liñan, periodista d'El Nacional, i Dani Basteiro, director d'Infolibre.

A les 10.40, "Tertúlia esportiva"  amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet, i Lluís Canut, periodista esportiu.

A les 11.38, "Paraula d'acadèmia", amb Nicolau Dols, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans. Avui parlem del neologisme de l'any i què suposa la introducció de paraules noves al diccionari.

A les 11.50, "Ho deixo tot" tractarà com deixar de copiar amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Chaliee Pee, que convidaran la presidenta de l'ONG Dream Nepal, Marina Portabella, i el secretari general de Dream Nepal i productor audiovisual, Joel Fortuny.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut