El matí de Catalunya Ràdio es farà demà des del Parlament Europeu d'Estrasburg

Monica Terribas entrevistarà diferents personalitats de l'àmbit europeu

Dimarts, 15 d'abril, El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, es farà des de la seu parlamentaria europea. El programa començarà comença amb el repàs de la informació més destacada del dia. Mònica Terribas farà tertúlia amb Jaume Masdeu, corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les; Eliseu Oliveres, periodista d'El Periódico, i Laia Forés, corresponsal de l'ARA a Brussel·les. A les nou, entrevista amb Graham Watson, president del Partit Liberal Europeu i candidat a les eleccions europees.
 
A dos quarts de deu, segona tertúlia amb Amadeu Altafaj, número dos del gabinet del comissari d'Afers Econòmics de la UE; Cristina Gallach, portaveu del Consell de la Unió Europea, i Jaume Duch, portaveu del Parlament Europeu.
 
 A partir de les deu el programa es plantejarà com és la feina dels traductors i intèrprets a les institucions europees amb Cristina Amils, de mare alemanya i pare català; Mary Fons, de mare americana i pare català, i Fèlix Urdeig, de mare anglesa i pare català.
 
Després Monica Terribas entrevistarà Rui Tavares, vicepresident del grup dels Verds de Portugal per parlar sobre els índexs econòmics de Catalunya i de la Unió Europea.
 
Mes tard,  l''Entre paraules' de Ramon Solsona i 'Clicats', amb Albert Cuesta, Albert Murillo i Genís Roca. A tres quarts de dotze, 'Els minoristes' presenten els personatges; 'T'hem estat escoltant i t'hem de dir que...', amb Enric Lucena, i 'Temps de consultes'. A les dotze i vint, Mònica Terribas parlarà de l'espectacle El coloquio de los perros que es fa al Teatre Poliorama amb el seu director, Ramon Fontserè. Recta final amb "Et falta una falca?' amb Oriol Jara i 'Què fem avui a Catalunya Ràdio? amb Enric Lucena.
 
 
 
El matí de Catalunya Ràdio s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
Anar al contingut