Laura Rosel
Laura Rosel
Demà, dijous

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Santi Vila i analitza l'operació Volhof

Aquest dimarts, 27 d'octubre, "El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà l'operació Volhof i parlarà amb Santi Vila, ara que fa tres anys Catalunya va viure una situació convulsa amb l'autonomia suspesa per l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola.

A les 7.40, "Veus de la Covid" parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Joan Cardona, investigador de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol i cap de la unitat de tuberculosi experimental.

A les 8.45, entrevista a Santi Vila, director general d'Aigües de Banyoles, professor de la Universitat Ramon Llull, exalcalde de Figueres, exconseller de la Generalitat i exmembre del PDeCAT.

A les 9.15, "Taula d'anàlisi", amb Jaume Barberà, periodista; Jordi Barbeta, periodista; Iva Anguera, periodista de l'Independiente, i Laura Fábregas, periodista d'El Español. La tertúlia "La ruta a la Casa Blanca", un reportatge de la corresponsal a Washington, Geni Lozano, sobre la carrera presidencial als EUA.

A les 11.07, la secció quinzenal "Fets o fakes", en què es repassaran les principals "fakes", les desinformacions, les mitges veritats o les declaracions esbiaixades que hagin marcat l'actualitat. Amb Carlos Baraibar i quatre eines bàsiques de "fact checking", aquesta secció revelarà que les mentides que corren no tenen les cames tan llargues com ens sembla.

A les 11.34, "Sèries i cuina", un espai en què es mariden sèries i plats. Amb el crític de sèries Toni de la Torre i la cuinera Maria Nicolau.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà l'actriu i presentadora de "Persona infiltrada", a TV3, Marta Torné, i el productor i director de programes de televisió, que ara dirigeix també "Persona infiltrada", a TV3, Tono Hernández.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio
Anar al contingut