Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Miquel Buch, conseller d'Interior

Dimarts, 21 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà a Miquel Buch, conseller d'Interior

A partir de les 9.00, serà el moment de la tertúlia amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Neus Tomàs, directora adjunta d'Eldiario.es; José Antich, director d'El Nacional; Alejandro Tercero, subdirector de Crónica Global, i Sònia Andolz, politòloga, experta en conflictes i seguretat internacional.

A partir de les 10.30, seguiment del judici a la direcció dels Mossos, amb Domènec Subirà i Roser Parera des de l'Audiència Nacional, i Marc Jurado des de l'exterior del tribunal, i l'anàlisi de Judit Gené, advocada.

A les 11.00, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta i Genís Roca.

 

Els hàbits de lectura dels joves

A les 11.40, "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise, que parlaran dels hàbits de lectura dels joves.

 

La directora teatral Carla Torres Danés, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats la directora teatral Carla Torres Danés, amb l'obra "Qüestió d'honor", a la sala Dau al Sec de Barcelona fins al 2 de febrer, i l'oient Toni Soldevila.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut