Aspecte de l'hemicicle de Vitòria durant la intervenció de la diputada d'EH Bildu Maddalen Iriarte (EFE / David Aguilar)
Aspecte de l'hemicicle de Vitòria durant la intervenció de la diputada d'EH Bildu Maddalen Iriarte (EFE / David Aguilar)
Dijous al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Maddalen Iriarte i Ana Pontón, caps de l'oposició al País Basc i Galícia

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio", que aquest dijous serà presentat per Marina Romero, dedicarà les entrevistes d'actualitat a les caps de l'oposició al País Basc i Galícia, Maddalen Iriarte i Ana Pontón, per saber com afronten la nova legislatura després d'aconseguir ser la segona força més votada a les eleccions del mes passat.

A les 7.50, a les "Les veus de la crisi", el programa conversarà amb Eva Martínez, monitora de lleure, que parlarà d'aquest estiu amb els infants i la pandèmia.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu del cantautor Cesk Freixas.

A les 8.15, entrevista sanitària a Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

Cap a les 8.30, entrevistes d'actualitat sobre la legislatura que comencen a les caps de l'oposició del País Basc i Galícia: Maddalen Iriarte, portaveu d'EH Bildu al Parlament Basc, i Ana Pontón, presidenta i portaveu nacional del BNG.

A les 9.00, tertúlia amb Jaume Barberà, periodista; Mar Calpena, periodista; Andreu Pujol Mas, historiador i articulista; Maria Capdevila, redactora de política d'Europa Press, i David Portabella, periodista i corresponsal a Madrid d'El Punt Avui.

A partir de les 10.10, el programa parlarà d'èxodes urbans, que capgiren la tendència habitual i porten famílies a fer el pas d'abandonar una ciutat per anar a buscar una vida més pausada en un entorn rural. Intervindran a la conversa Carme Ferrer, vicepresidenta de l'Associació de Micropobles de Catalunya i alcaldessa de Senan, Jordi Pascual, que va comprar una casa familiar l'any passat a Sant Miquel de Campmajor amb la idea d'anar-hi a viure a mitjà termini; Ulisses, pare d'una família nombrosa que s'ha traslladat a Riner; Alex Montanyà, alcalde de l'Esquirol, i Jesús Oliva, sociòleg.

A les 10.45, a la secció "Presents", Carola Solé recorda les víctimes que s'amaguen darrere la pandèmia. Aquest dijous, parlarà de Santi Piñol i el quiròfan. A continuació, a les 11.05, el programa s'endinsarà en el wifi, amb els riscos i les oportunitats més desconegudes que ofereix la connexió a internet sense fils, amb Albert Cuesta, periodista i analista especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. A les 11.20, l'espai "El dilema nacional", amb Roger Carandell, Marta Montaner i Joan Grivé, girarà al voltant de l'"art" de les cites. Al tram final, a les 11.45, entrevista i actuació musical amb el grup La Pegatina.

"El matí de Catalunya Ràdio", que aquest estiu dirigeix i presenta Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set  del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut