Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista l'exvicepresident primer del Parlament Josep Costa

Aquest dimarts, a "El matí de Catalunya Ràdio", Laura Rosel entrevista Josep Costa, exvicepresident primer del Parlament i exdiputat de JxCat per saber quines són les raons per haver deixat la política activa i què pensa de l'estratègia de Junts per Catalunya

A les 07.40, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC.

A les 08.45, "Taula d'anàlisi", amb Sergi Sol, periodista; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid; Gerard Guiu, periodista i advocat, i Laura Aznar, periodista a Crític.

A les 09.30, entrevista a Josep Costa, exdiputat de JxCat. Li preguntem per què ha deixat la política activa i què pensa de l'estratègia de Junts per Catalunya.

A les 10.30, "Les històries d'en Quico Sallés", periodista al diari El Món, que parlarà dels esquimals.

A les 10.40, "Informe econòmic". Amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Colúmbia de Nova York. Analitzarà la proposta de l'FMI sobre un impost temporal a les rendes altes i les empreses que han tingut més beneficis durant la pandèmia, amb l'objectiu de finançar les polítiques contra la crisi de la Covid.

A les 11.07, "Se suposa", els Borbons sota la mirada d'Albert Pla, músic.

A les 11.40, entrevista a Pol Guasch, poeta que acaba de publicar la seva primera novel·la, "Napalm al cor", guardonada amb el 6è Premi Llibres Anagrama de Novel·la.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran Xavier Aldekoa, periodista especialitzat en Àfrica, corresponsal de La Vanguardia a l'Àfrica, i Paula Carreras, periodista i col·laboradora d'"El suplement", que fa un podcast setmanal que es diu "Gent de Merda".

 

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut