Laura Rosel
Laura Rosel
Demà

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista l'exjutge Baltasar Garzón

Demà, 24 de setembre, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà Baltasar Garzón, exjutge de l'Audiència Nacional. El programa dedicarà una taula rodona a la fusió de Caixabank i Bánkia per conèixer l'abast d'aquesta important operació financera

A les 07.40, a "Les veus de la Covid", el programa analitzarà l'evolució de la pandèmia amb Clara Prats, investigadora de models matemàtics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

A partir de les 8.45, serà el moment de la tertúlia amb Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies; Jordi Barbeta, periodista; Iva Anguera, periodista del Independiente, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global.

Tot seguit, a les 9.00, Laura Rosel entrevistarà  Baltasar Garzón, advocat i exjutge de l'Audiència Nacional amb qui parlarà del judici a Julian Assange, de l'avantprojecte de la Llei de Memòria Democràtica, de la querella argentina pels crims del franquisme i de les peticions d'indult pels presos independentistes condemnats per sedició.

A les 10.07, continuarà la tertúlia i a les 10.15, Rosel mantindrà una entrevista telefònica amb Javier Martínez, familiar d'una de les víctimes de l'atemptat del 17A a la Rambla de Barcelona.

Després, a les 10.20, esbrinarem quina és la situació, dues setmanes després de l'incendi al camp de refugiats de Mòria, a Lesbos. Ens acostem a l'illa  de la mà de Lluís Caelles, enviat especial de TV3 a Lesbos, que ens farà una crònica del moment que estan vivint.

A les 10.30 ens centrarem ne l'actualitat econònima per saber l'entrallat sobre la fusió de Caixabank i Bánkia. Volem parlar sobre l'abast i les conseqüències de la creació del primer banc de l'estat amb Miren Etxezerreta, economista, catedràtica emèrita en Economia Aplicada a la UAB, Jordi Alberich, llicenciat en Ciències Empresarials (ESADE), soci fundador de M&A Fusiones y Adquisiciones i Josep Soler, economista, director general de l'Institut d'Estudis Financers.

A les 11.07, arriba el món literari amb Anna Guitart, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". També parlem de literatura LGTBI amb Bel Olid, escriptora, presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i referent feminista. A les 11.34. s'obre l'espai on de sèries amb piscolabis amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera. És l'espai on es mariden sèries i plats.

.I a les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, i els seus convidats.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

Anar al contingut