DIVENDRES, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel

Divendres, 25 de gener, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Anna Gabriel, exdiputada de la CUP.

L'entrevista es farà a Ginebra.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Anna Serrano, cap de Política d'"El Punt Avui"; Jordi Borràs, fotoperiodista; Milagros Pérez Oliva, periodista d'"El País"; Tania Adam, periodista cultural, i Enric Hernández, director d'"El Periódico de Catalunya".

A les 10.40, entrevista a l'actor Joan Pera, Premi Gaudí d'Honor 2019, que el diumenge 27 de gener rebrà el màxim reconeixement del cinema català durant la gala dels XI Premis Gaudí per la seva feina davant i darrere de les càmeres.

A partir de les 11.00, "El temps a la carta" amb Francesc Mauri, i "Desinforme setmanal" amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

A partir de les 11.30, "Deixa que soni" amb Miqui Puig, Blai Marsé i Roger Escapa. La secció inclourà l'entrevista a Guille Milkyway, cantant, compositor, DJ, productor musical i líder del projecte musical La casa azul, que demà a les 20.30 inaugurarà la 14a edició del Let's Festival a la Sala Salamandra de l'Hospitalet amb les entrades exhaurides.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut