Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista l'exconseller Quim Forn en una setmana clau per al tercer grau dels presos independentistes

Aquest dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" parlarà amb l'exconseller d'Interior Joaquim Forn, en un setmana en què el Tribunal Suprem podria decidir sobre el tercer grau dels presos independentistes

A les 07.40, "Veus de la Covid", on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Robert Güerri, especialista en malalties infeccioses i coordinador d'hospitalització de Covid-19 a l'Hospital del Mar.

A les 08.45, Joaquim Forn, exconseller d'Interior. Condemnat pel Tribunal Suprem de l'estat espanyol, l'octubre del 2019, a 10 anys i mig de presó i d'inhabilitació pel delicte de sedició.

A les 09.25, "Taula" amb Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies; Sílvia Barroso, directora d'El Món; Gemma Liñan, periodista d'El Nacional; Daniel Basteiro, director d'Infolibre, i Jaume Roures, soci gestor de Mediapro.

A les 10.30, "Taula esportiva" amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Lluís Canut, periodista esportiu, i Ricard Torquemada, director de "La TdT" de Catalunya Ràdio.

A les 11.06, "Taula" per parlar del fotoperiodisme en temps de pandèmia amb Anna Surinyach, fotoperiodista i editora gràfica de la revista 5W; Ricard Garcia Vilanova, fotoperiodista i Premi World Press Photo 2020, i Gervasio Sánchez, fotoperiodista de conflictes i crisis humanitàries.

A les 11.35, entrevista telefònica a Eduard Fernàndez, actor que protagonitza la nova sèrie d'HBO, "30 monedas".

A les 11.45, "Ho deixo tot", amb el tema "Deixem de separar la persona de l'artista" amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca.

I a les 12.05, "L'apocalipsi,", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà Sílvia Pérez Cruz i Sergi López, que presenten la pel·lícula d'animació "Josep", inspirada en la vida i obra de Josep Bartolí.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut