Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Dilluns, a les 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Dilluns, 17 de febrer, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

La tertúlia política

A les 9.00, la tertúlia, amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Simona Levi, activista i membre d'Xnet, i Manuel Milián Mestre, periodista, assessor d'empreses.

A les 10.08, amb Lurdes Vidal, directora de l'Àrea de Món Àrab i Mediterrani de l'IEMed i coordinadora de la iniciativa Conneckt, que té com a objectiu ajudar a detectar i prevenir possibles casos de radicalització, sobretot entre els més joves; Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, i Youssef Allaoui, educador social i psicopedagog, el programa analitzarà les causes del radicalisme i exposarà mesures per prevenir l'extremisme violent.

Tertúlia esportiva

A les 10.35, la tertúlia esportiva, amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Ricard Torquemada, director de "LaTdT" de Catalunya Ràdio, i Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol.

A les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i l'entrevista a l'escriptor i editor Hernán Díaz. "A l'horitzó", la seva primera novel·la, amb què va ser finalista del premi Pulitzer 2018 i del premi PEN/Faulkner, ha estat traduïda a dotze llengües.

A les 11.45, "Pregunta'm el que vulguis", en què Albert Postils, graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Pompeu Fabra, que actualment estudia 2n de Periodisme, entrevistarà Enric Magoo, mag i director artístic del Festival Internacional de Màgia de Badalona.

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Anna Cascos, la Pinya de les Macedònia, i l'oient Jofre Ciurans.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut