Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la secretària general d'ERC, Marta Rovira, pendents de la data de les eleccions

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà la secretària general d'ERC, Marta Rovira, pendents de la data de les eleccions fins que els jutges es pronunciïn. Uns jutges que han inhabilitat, a més, el conseller que les ha d'organitzar

A les 07.40, "Les veus de la Covid", en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Clara Prats, investigadora de models matemàtics de la UPC.

A les 08.45, entrevista a Marta Rovira, secretària general de ERC des de Ginebra

A les 09.15, "Taula d'anàlisi" amb Ester Vera, directora del Diari Ara; Ferran Casas, subdirector del Nació Digital; Francesc Canosa, periodista i director de La Mira, i Toni Bolaño, periodista

A les 10.30, "Els cromos", el resum de la setmana amb Queco Novell, periodista, actor i humorista

A les 10.40,  "Cinema", amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio, que farà un repàs de la cartellera cinematogràfica. 

A les 11.07, "Deixa que soni", amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta"; Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs", i Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa". L'espai inclou una entrevista a Donat Putx, periodista que acaba de publicar "Pascal Comelade, l'argot del soroll". També hi intervindrà el música Pascal Comelade.

A les 11.40, "Entre tots no en fem un", per acabar la setmana entre companys: Roger Escapa, Jordi Costa, Juliana Canet, Elisenda Carod i Òscar Fernández.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Chaliee Pee, que convidaran Fermí Fernàndez i Oriol Grau, actors de "L'èxit de la temporada", que aquests dies es pot veure al Teatre Coliseum. Amb aquesta obra la productora El Terrat celebra els seus 30 anys.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio
Anar al contingut