Albert Segura
Albert Segura

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la delegada de la Generalitat a Madrid, Ester Capella

Demà, divendres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, parlarà del racisme en el lloguer de pisos i també entrevistarà la delegada de la Generalitat a Madrid, Ester Capella.

A les 07.56, "Bon estiu a tothom menys a...", amb Tomàs Fuentes. Després, a les 07.57, "La cançó de l'estiu de…", amb Marc Artigau.

A partir de les 8.55, "Taula d'anàlisi", amb Rafa Garrido, cap de política de l'ACN; Roger Tugas, periodista de dades i transparència a Nació Digital; Toni Bolaño, periodista, i Nausicaa Hernandez, periodista de Televisió de Girona.

A les 9.00, "L'entrevista del dia" a Ester Capella, delegada de la Generalitat a Madrid. I a les 09.45 entrevista a Marc Serra, regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l'Ajuntament de Barcelona per parlar del racisme en el lloguer de pisos.

A les 10.05, hi haurà  una taula sobre "els Jocs Olímpics: recta final" per fer-ne balanç amb Ernest Macià, realitzador del programa "À la ville de... Tòquio", de Catalunya Ràdio; Carme Lluveras, 'coach' de bàsquet; Gemma Herrero, periodista, i David Clupés i Maria Guixà, enviats especials de Catalunya Ràdio a Tòquio.

A les 10:45, Ricard Torquemada i Bernat Soler parlaran del Trofeu Joan Gamper i les novetats de "La TDT".

A les 11.08, "Dilema nacional", amb Roger Carandell, Marta Montaner i Joan Grivé, que presentaran una proposa per parlar d'ukelele i guitarres.I a les 11:45, "Actuació musical", amb Albert Ramis

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut