Laura Rosel
Laura Rosel
Demà

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la consellera de Salut, Alba Vergés

Demà divendres, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevistarà la consellera de Salut, Alba Vergés, per analitzar el moment en què es troba la lluita contra la pandèmia i els resultats obtinguts fins ara

A les 07.40, "Veus de la Covid" on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Quique Bassat, pediatra, epidemiòleg i investigador ICREA a ISGlobal.

A les 08.45, Laura Rosel entrevista Alba Vergés, consellera de Salut, per conèixer l'abast de la lluita contra la pandèmia i quines previsions hi ha de cara al Nadal.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi" amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Francesc Canosa, periodista i director de la Mira, i Anna Grau, periodista i escriptora.

A les 10.06, "Els cromos", el resum de la setmana, amb Queco Novell, periodista, actor i humorista.

A les 10.23, "Taula" sobre què és el Black Friday i com es presenta la campanya de Nadal. Amb representants del sector del comerç: Miquel de Garro, director de Pimec Comerç; Joaquim de Toca, portaveu de Barcelona Oberta; Víctor Garcia, representant de l'Associació Espanyola de Centres Comercials, i Joan Carles Calbet, president de RetailCat i també president del Gremi de Comerciants d'Electrodomèstics.

A les 11.07, "Deixa que soni" amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs", i Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa".

L'espai inclourà una entrevista a Rigoberta Bandini, l'"alter ego" musical de Paula Ribó, una artista polifacètica, cantant, compositora, actriu, dramaturga i escriptora i que s'ha convertit en una de les revelacions artístiques de l'any.

A les 11.40, "Entre tots en fem un", per acabar la setmana entre companys: Roger Escapa, Jordi Costa, Juliana Canet, Elisenda Carod i Òscar Fernández.

I a les 12.05, "L'apocalipsi,", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà el cantant de Doctor Prats, Mark-e Riera, i el cantant de Gertrudis, Xavi Ciurans, que presenten una cançó nova que han fet junts.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut