Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, i l'expresident de la Generalitat Artur Mas

Aquest dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, i l'expresident de la Generalitat Artur Mas, per parlar de la situació política actual

El programa d'aquest dimecres se centrarà en els indults als presos independentistes i l'actualitat política. Laura Rosel farà una entrevista a les 08.35 a la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró. A les 09.05, hi haurà la "Taula d'anàlisi", amb Ferran Espada, director de Públic; Francesc Canosa, periodista i director de La Mira; Laura Aznar, periodista a Crític, i Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

A les 09.20, hi haurà una entrevista a Artur Mas, 129è president de la Generalitat de Catalunya per saber la seva opinió sobre el moment actual.

Després, a les 10.06, continuació de la "Taula d'anàlisi" i a les 11.40, "Dives", una combinació galàctica que ens fa entrar en un món molt especial i original amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Pau Riba.
A continuació a les 11.07, "Llibres per llegir" amb Anna Guitart, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou una entrevista a Miguel Gallardo i Flavita Banana, dos il·lustradors que han escrit obres amb humor. 

Per tancar, a les 11.35, "Sèries amb piscolabis" amb Toni de la Torre i Maria Nicolau es parlarà de les sèries que són comèdies.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran Òscar Fernández i Empar Moliner, presentadors del "Catalunya migdia". Venen a desempatar.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut