Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la consellera Budó per parlar del pla de desescalada

Aquest dijous, "El matí de Catalunya Ràdio" parlarà amb la portaveu i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, sobre el pla de desescalada i sobre l'estabilitat del govern fins a les pròximes eleccions

A les 07.40, "Veus de la Covid", on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Daniel Prieto-Alhambra, professor de Farmacoepidemiologia de la Universitat d'Oxford.

A les 08.45, Laura Rosel entrevista Meritxell Budó, consellera de la Presidència i portaveu del govern.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi" amb Jaume Barberà, periodista; Jordi Barbeta, periodista; Iva Anguera, periodista d'El Independiente, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global.

A les 10.06, "Fets o fakes", cada quinze dies, els principals "fakes", desinformacions, mitges veritats o declaracions esbiaixades que han marcat l'actualitat amb Carlos Baraibar, subeditor del "Catalunya migdia".

A les 10.30, "Paraula d'Acadèmia" amb Nicolau Dols, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans. Quin és el lèxic sorgit arran de la Covid?

A les 10.45, "Cinema" amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual", a Catalunya Ràdio amb qui repassem la cartellera cinematogràfica. 

A les 11.07, "Llibres per llegir", amb David Guzman, periodista. Responsable del programa "Ciutat Maragda" de Catalunya Ràdio.

A les 11.34, "Sèries i cuina", un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

I a les 12.05, "L'apocalipsi,", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà els autors del llibre "Del procés a la revolta", Pau Venteo i Albert Mercadé.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

Anar al contingut