Dimarts, a les 10.10

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Josep Maria Bartomeu, president del Futbol Club Barcelona

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio" segueix tota l'actualitat del dia, posant especial interès en el Barça i en el testimoni de joves amb formació acadèmica superior, que parlaran de com ha anat el curs i de les perspectives de futur que tenen.

A partir de les 7.30, el programa parlarà amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per saber en quin punt es troba la pandèmia.

La tertúlia d'actualitat començarà a les 8.50 amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; José Antich, periodista i director d'El Nacional; Neus Tomàs, directora adjunta del Diario.es, i Astrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València i Promotora de Política&Prosa.

A partir de les 10.10, Mònica Terribas entrevistarà Josep Maria Bartomeu, president del Futbol Club Barcelona. Tot seguit, a les 10.50, "Time out" amb Carme Lluveras.

Cap a les 11.10, l'espai "En primer persona del plural", amb testimonis que expliquen en primera persona situacions que afecten o han afectat les seves vides. Hi participaran joves que han acabat la formació acadèmica superior, que explicaran com han viscut l'últim curs i les perspectives laborals que tenen: Alba Macián, estudiant de l'Institut la Mercè de Barcelona, graduada en Caracterització i Maquillatge Professional; Iris Lara, estudiant de l'Institut Gaudí de Reus, graduada en Educació Infantil; Júlia Ardany, estudiant de la Universitat de Lleida, graduada en Veterinària i en Ciència i Producció Animal; Sara Aparicio, estudiant de la Universitat Rovira i Virgili,  graduada en Medicina, i Ariadna Coma, estudiant de la Universitat Pompeu Fabra, graduada en Periodisme.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut