Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Elisenda Paluzie, de l'ANC, i Marcel Mauri, d'Òmnium Cultural

Dilluns, 17 de desembre, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, i Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Antoni Batista, periodista i doctor en Ciències de la Informació, que acaba de publicar el llibre "Clandestins" (Angle Editorial); Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG; Jordi Cañas, exdiputat de Ciutadans; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània a la UAB, i Lluís Arcarazo, guionista i realitzador del documental "Causa especial 20907/2017", que fa una dissecció del sistema judicial i que TV3 estrenarà dimarts, 18 de desembre, al programa "Sense ficció".

A partir de les 10.30, la tertúlia esportiva amb Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu; Ramon Besa, redactor en cap d'"El País", i Marcos López, periodista d'"El Periódico de Catalunya".

A partir de les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra, que a l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" parlarà amb Enric Gomà, escriptor i filòleg, i amb Carol Porta, de la Llibreria Obaga de Barcelona. La secció també inclourà l'entrevista a Natàlia Cerezo, autora de la novel·la "A les ciutats amagades" (Editorial Rata).

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut