Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el sociòleg Sami Naïr

Dilluns, 10 de desembre, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Sami Naïr, sociòleg francès, amb qui analitzarà l'actualitat política europea.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia d'actualitat amb Montserrat Nebrera, professora de Dret constitucional a la UIC; Simona Levi, membre d'Xnet; Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Jordi Cañas, exdiputat de Cs, i Jaume Roures, soci gestor de Mediapro.

A partir de les 10.30, tertúlia esportiva amb Pere Escobar, periodista que acaba de publicar el llibre "Cent x cent Barcelona" (Efadós, 2018); Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot Costa"; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu, i Marcos López, periodista d'"El Periódico".

 

Entrevistes a l'escriptora Maria Mercè Roca i la directora de cinema Icíar Bollaín

A partir de les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra, que a l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" parlarà amb Enric Gomà, escriptor i filòleg, i amb Maria Carme Ferrer, de la Llibreria Empúries de Girona i presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya. La secció també inclourà l'entrevista a l'escriptora Maria Mercè Roca, autora de la novel·la "Nosaltres, les dones" (Rosa dels Vents, 2018).

A les 11.45, entrevista a la directora de cinema Icíar Bollaín, que presenta la pel·lícula "Yuri", basada en l'autobiografia del ballarí cubà Carlos Cuesta.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut