Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el periodista Sergi Sol i el Premi Internacional Catalunya Vinton Cerf

Dilluns, 5 de març, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio" Mònica Terribas entrevistarà el periodista Sergi Sol, excap de l'oficina d'Oriol Junqueras i autor del llibre "Oriol Junqueras, fins que siguem lliures" (Ara Llibres).

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

A continuació, la tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Simona Levi, activista i membre d'Xnet; Jordi Cañas, exdiputat de Ciutadans, i Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC.

A partir de les 10.00, seguiment en directe de la sessió de conclusions del judici a Sandro Rosell, amb Dani Terra, redactor d'esports d'"El matí de Catalunya Ràdio", i Jordi Prats des de l'Audiència Nacional.

A partir de les 10.30, entrevista a Vinton Cerf, CEO de Google, considerat un dels pares d'Internet, guardonat amb el 30è Premi Internacional Catalunya de la Generalitat.

 

Entrevistes a l'escriptor Toni Sala i l'actor Ángel Pavlovsky

A partir de les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. L'espai inclou la secció "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i l'entrevista a Toni Sala, autor de la novel·la "Persecució" (L'Altra Editorial).

A les 11.40, entrevista a Ángel Pavlovsky, artista, actor, showman, que dilluns rebrà el Premi Especial de la Crítica de les Arts Escèniques, que concedeix Recomana, Associació per a la Promoció de les Arts Escèniques.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/elmaticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut