Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el ministre de Justícia Juan Carlos Campo

Aquest dijous, a "El matí de Catalunya Ràdio", Laura Rosel entrevistarà el ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, per fer un repàs de tot allò que té pendent de resoldre el seu ministeri

A les 07.40, "Les veus de la Covid", espai en què es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Bea Mothe, investigadora associada a l'Institut de Recerca de la Sida. També treballa a la Unitat de VIH de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, on colidera amb el Dr. José Moltó la línia de Vacunes, Immunoteràpies i Farmacologia.

A les 08.45, entrevista a Juan Carlos Campo, ministre de Justícia.
 
A les 09.15, "Taula d'anàlisi", amb Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies; Jordi Barbeta, periodista, i Iva Anguera, periodista d'El Independiente.

A les 10.06, taula sobre el futur del sector de la restauració i oci nocturn amb Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració de Barcelona; Joaquim Boadas, secretari general de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals; Xavi Álvarez, propietari del Rick's Cafe Americain, que ha hagut de tancar; Iñaki López, xef i president del Grup Sagardi, i desplacem una unitat mòbil al restaurant Can Culleretes.

A les 10.40, "Hola segle XXI", amb Genís Roca, empresari, especialista en processos de transformació de models de negoci i cultura digital. L'espai inclou una entrevista a José Antonio Donaire, doctor en Geografia per la UAB i vicerector de Comunicació i Relacions Externes de la Universitat de Girona. Especialista en ordenació i planificació d'espais turístics. Amb ell es parlarà de com serà el turisme al segle XXI.

A les 11.07, "Llibres per llegar", amb Anna Guitart, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou una entrevista a Borja Bagunyà, autor de la novel·la "Els angles morts", publicada per Periscopi.
 
A les 11.34: , "Sèries amb psicolabis", un espai en què es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran les actrius Aida Oset i Victòria Pagès, que protagonitzen la nova sèrie que s'estrenarà a TV3, "Moebius".

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut