Laura Rosel
Demà

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el metge especialitzat en malalties infeccioses Oriol Mitjà

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el metge Oriol Mitjà, investigador especialitzat en malalties infeccioses i salut global de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, per valorar les mesures en vigor per contenir la pandèmia

A les 07.40, a "Les veus de la Covid", es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Robert Güerri, especialista en malalties infeccioses i coordinador de la unitat de Covid-19 a l'Hospital del Mar.

A les 08.05, entrevista telefònica a Miquel Sàmper, conseller d'Interior, per saber què pensa sobre la sentència del major dels Mossos d'Esquadra, Josep LluísTrapero i l'excúpula d'Interior.

A les 08.45, Laural Rosel entrevista Oriol Mitjà, metge investigador especialitzat en malalties infeccioses i salut global de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. Li preguntarà per la situació actual provocada per la propagació del coronavirus, la valoració de les mesures en vigor i les que creu que cal prendre, les estratègies en altres països, i també què ha succeït per passar de ser un dels homes de confiança del govern fins a ser tan crític amb la gestió dels responsables de Salut.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi" amb Eva Pomares, periodista; Jordi Barbeta, periodista; Iva Anguera, periodista d'El Independiente, i Isabel García Pagán, subdirectora de La Vanguardia. Durant la tertúlia truquem a Mariona Rendé, propietària del Celler Rendé Masdeu de l'Espluga de Francolí, després d'un any dels aiguats a la Conca de Barberà.

A les 10.30, "Ruta a la Casa Blanca", reportatge de la corresponsal a Washington, Geni Lozano, sobre la carrera presidencial als EUA.

A les 10.35, "Ciència" amb Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut. L'espai se centrarà en l'aplicació de les impressores 3D en el sector de la salut amb Núria Montserrat, investigadora de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya.

A les 11.07, "Literatura" amb Anna Guitart, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai "L'entrevista" a Ramon Mas, editor de Males Herbes i autor de "L'endemà de la teràpia". I a les 11.34, "Sèries i cuina", on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera. 

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà els actor Joan Negrié i Albert Pérez, que representen "Els gossos" al Teatre Villarroel.

 

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut