Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el magistrat de l'Audiència de Barcelona Pascual Ortuño

Dimecres, 17 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Pascual Ortuño, magistrat de l'Audiència de Barcelona, professor de Resolució Alternativa de Conflictes a la Universitat Pompeu Fabra i que acaba de publicar el llibre "Justicia sin jueces. Métodos alternativos a la justicia tradicional" (Editorial Ariel).   

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Miquel Puig, doctor en Economia; Sara Gonzalez, periodista de política de Nació Digital; Pepa Martínez, directora de LaFede.cat; José Maria Fuster Fabra, advocat, i Neus Tomàs, subdirectora d'Eldiario.es.

 

"El racó de pensar" entrevista l'assagista neerlandès Rob Riemen

A partir de les 10.00, a "El racó de pensar", amb David Fernàndez, que inclourà l'entrevista a Rob Riemen, assagista i fundador del "think tank" Nexus Institut, que acaba de publicar l'assaig "Per combatre aquesta època" (Arcàdia), consideracions urgents sobre el feixisme i l'humanisme.

A partir de les 11.00, "Mediats i serioses, SL", amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Santi Villas, Sílvia Comet i Cristina Bordas, que inclourà l'entrevista a Albert Pla, que presenta el disc i l'espectacle "Miedo" a la Sala BARTS de Barcelona, del 18 al 21 d'octubre. També parlaran amb Albert Pla, Peyu i Quimi Portet, que presenten el nou programa de TV3 "Natura sàvia".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

 

Anar al contingut