Dimecres al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el diputat José Zaragoza i el conseller Bernat Solé

Demà, dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, començarà el dia amb dues veus de l'actualitat política, José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, i Bernat Solé, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat. Durant el programa, entre altres temes, es dedicarà a analitzar la situació de la monarquia al món.

A les 7.50, a les "Les veus de la crisi", el programa parlarà amb el germà Bernat, del monestir de Montserrat, que explicarà com viu la comunitat religiosa els efectes de la pandèmia durant aquest estiu.

A partir de les 7.58, moment per escoltar la cançó de l'estiu de Clara Viñals, de Renaldo i Clara.

A les 8.15, entrevista d'actualitat a José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés dels Diputats. Anirà seguida, a les 8.40, d'una entrevista a Bernat Solé, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat.

Pels volts de les 9.05, moment per a la tertúlia amb Roger Heredia, president del Banc d'ADN i Guerra Civil; Erika Casajoana, consultora en comunicació pública i resident a Brussel·les; Albert de la Torre, periodista i productor audiovisual, i Salvador Sedó, director de Desenvolupament Sostenible de Foment. Inclourà una entrevista al doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

A partir de les 10.00, el programa analitzarà la situació de la monarquia al món amb John Carlin, escriptor i periodista; Helle Kettner, periodista danesa que fa 15 anys que viu a Catalunya; Josep Sala, catalano-noruec que fa 13 anys que viu a Trondheim, la tercera capital noruega; Lara Malvesí, periodista i excorresponsal a Brussel·les i als EUA; i Oriol Estrada, assessor de continguts de Manga Barcelona i divulgador de cultura japonesa.

A les 10.40, a l'espai "Projectes singulars", Pere Rusiñol descobrirà una altra manera de gestionar l'aigua amb Joan Arévalo, president de la Comunitat Minera Olesana, i Ramon Roig, director general de Clade.

A continuació, a les 11.05, a "La gran teranyina", amb Roger Vinton, el programa es preguntarà qui mana a can Barça.

A les 11.45, entrevista i actuació musical de les germanes Andrea i Carla Motis.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut